Hacker School

You Are Viewing

За нас

Hacker School е школа за подготовка на програмисти. Организираме професионални курсове за различни нива и направления в програмирането. Наблягаме на писането на код и практическото решаване на задачи.

Нашата философия

Hacker School e място, в което хората не само учат, но и упражняват знанията си в реална среда. Ние се стремим винаги да даваме най-доброто от себе си и подхождаме индивидуално към всеки ученик.

Очакваме от нашите обучаеми да са мотивирани и любознателни, тъй като ценим повече вътрешната мотивация пред външния натиск и самостоятелната посока пред принудата. Вярваме, че хората учат най-добре, когато имат свобода да следват своите интереси, заобиколени от интелигентни, любознателни колеги и наставници.

Курсовете са изпълнени с много задачи, разговори, презентации и предизвикателства.

Вярваме, че когато на едно място се съберат умни и приятелски настроени хора, които искат да се учат  и да си помагат един на друг, за да успеят, добрите резултати няма да закъснеят.

Нашата цел

Създадохме Hacker School с цел да изградим място в България, където хората, които искат да се развиват като програмисти, да имат условия за това по примера на други подобни ‘училища’ по света. Ние сме решени да развием Hacker School и да го направим едно добро място за обучение на програмисти на високо професионално ниво. Знаем, че това състезание може да се окаже трудно, защото изисква здрава работа, затова ние ще направим всичко, за да създадем условия, така че ‘учениците’ да се справят, но разчитаме и на тяхната воля да устоят на предизвикателствата.

За кого е Hacker School BG

Hacker School BG е за тези, които искат да станат не просто програмисти, а много добри програмисти. Фокусът ни е върху това да помогнем на ‘учениците’ да се усъвършенстват и да добият по-високо ниво на знание и компетенции във всяка една област от техните интереси в програмирането.

Кой финансира Hacker School BG?

Hacker School BG е проект на фирма Телебид Про. Целта на обучението е да подготви ‘ученици’ на високо професионално ниво за бъдеща работа по реалните проекти с висока степен на сложност.